TÜZELŐÁLLÁS

Börtönbüntetést is kaphat az NB I-es sikeredző

Még tavaly ősszel balhézott össze egy újságíróval, aki feljelentette. Nem biztos, hogy pénzbüntetéssel megússza.
  • Szerző: HBK

A héten tárgyalja a Paksi Járásbíróság Csertői Aurél ügyét, aki még tavaly ősszel ment neki durván a Tolnai Népújság szerkesztőjének. Az ügyből pereskedés lett, Csertői a legrosszabb esetben felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.

Csertői a Paks–Újpest meccs után ment neki Rónai Gábornak, Tököli Attila segédedző és Gévay Zsolt csapatkapitány pedig a hírek szerint szintén agresszíven viselkedtek az újságíróval szemben.

„A mérkőzés utáni nyilatkozatot szerettem volna felvenni Baló Tamással, amikor odajött Csertői, elrángatott, és rám förmedt: Mit képzelsz, te f*szszopó, hogy a csapat ellen írogatsz?! Tűnjél el a stadionból, a k*rva anyádat! A biztonságiaknak kellett lefogniuk, különben nem is tudom, mit csinált volna velem” – mesélte akkor Rónai, akinek az lehetett a bűne, hogy a csapat akkori rossz szereplése miatt egyik írásában felvetette az edzőcsere lehetőségét.

Nem is hagyta Rónai, hogy homályba vesszen az ügy, amit bíróságra vitt. A rangado.hu információja szerint Csertői az egy hónappal ezelőtti meghallgatáson elismerte a tettét, és megbánást tanúsított, Tököli és Gévay ezzel szemben tagadta az agressziót.

A szakemberek szerint a Paks edzője a pénzbüntetés mellett akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat...

Csertői korábban volt már az Év edzője Magyarországon, a Fehérvárral (most Videoton) pedig Magyar Kupát is nyert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?