TÜZELŐÁLLÁS

Besokallt Babos Tímea édesapja, keményen kiosztotta lánya zaklatóit

Babos Csabának elege van a névtelen gyalázkodásokból. Timi magánéleti nehézségeiről is mesélt.
  • Szerző: HBK

Durván kifakadt Babos Tímea édesapja, akinek elege lett abból, hogy lányát ismeretlenül szidják. Babos Csaba szerint az internetes zaklatók nem látnak be­le abba, hogy mennyi szenvedés árán ju­tott el a legjobbak kö­zé a legjobb női magyar teniszező.

Babos az utóbbi időben nincs annyira jó passzban, nem jönnek mostanában a kiugró eredmények. Ez annak ellenére is igaz, hogy párosban vezeti a világranglistát.

„Most, hogy hullámvölgybe került Timi, az interneten álnév alá burkolózó emberek dagadt k..vának nevezikpanaszkodott a Borsnak Babos Csaba. – Ne­­kik üzenném, hogy 14 százalék a testzsíraránya. Csak meg kell nézni, mennyire kockás a lányom hasa. Örülnék, ha ezek a szájhősök felvállalnák magukat, és egy fórum keretében nekem és a lányomnak is elmondanák a kritikájukat. Ígérem, mindketten válaszolunk minden kérdésükre, meghallgatunk minden javaslatot, ami Timi fejlődését szolgálja.”

Hozzátette, az sem esik nekik jól, hogy mindenki csak a pénzzel jön, de abba nem gondolnak bele, az életvitele mennyi kiadással jár.

„Adóznia kell, kifizetnie az edzőjét, a szállását, az utazását és az étkezését. Azok a versenyek, ahol az első fordulóban kiesik, akár veszteségesek is lehetnek” – magyarázta Timi apukája.

Csaba arról is szót ejtett, a 25 éves sportolónak az okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a bántásokat nincs kivel megosztania, hiszen egyedül van akár 6–8 hétig is, nem ölelheti át a szerelme, családja.

„Gondoljon bele! Egy fiatal lány, aki vágyik a szerelemre, a társas kapcsolatra. Végre megtalálta az igazit, erre alig látja. Kilenc hónapig úton van, a maradék három hónapot pedig tíz részletben tölti itthon. Ez párkapcsolat szempontjából roppant nehéz.”

Babos Timi kevés időt tud szakítani a romantikázásra:

 

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?