TÜZELŐÁLLÁS

Bernd Storck csalódott, semmit nem fejlődtünk

Bernd Storck szerint nem lendített a magyar a futballon az Európa-bajnoki szereplés, szemernyit sem emelkedett a labdarúgó NB I színvonala. A szövetségi kapitány csalódott.
  • Szerző: Ripost

Gőzerővel készül az oroszok és az andorraiak elleni mérkőzésre a magyar válogatott. Bernd Storck szövetségi kapitány elárulta, a következő két meccsel már a jövőt célozza, leginkább a fiataloknak ad lehetőséget, majd hozzátette, a nemzeti csapat Eb-szereplése nem lendített az NB I színvonalán.

Az NBI-ben csökkent a nézőszám, emiatt csalódottak lehetünk. Voltak jó mérkőzések, de sok változást nem tapasztaltam a minőségben.

 

Storck szerint a fejlődéshez az kell, hogy több nemzetközi mérkőzésen szerepeljenek a játékosaink.

"Ha az Instat-adatokat összehasonlítjuk a nemzetközi adatokkal, azt látjuk, hogy a mi bajnokságunk le van maradva a sprintek, futások terén. Ezt mondtam is a kluboknak, együtt kell működnünk, hogy ez az adat jobb legyen. A fiataloké a jövő, ha valaki jó munkát végez, azt érdemes támogatni, őket kell játszatni."   

A magyar válogatott június 5-én barátságos mérkőzésen Oroszországot fogadja, négy nappal később pedig világbajnoki selejtezőn Andorrában lép pályára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?