TÜZELŐÁLLÁS

Bajban Tusup: elítélheti a bíróság Hosszú Katinka férjét!

Az őrjöngő amerikait az Iron Aquatics korábbi edzője perelte be. A Fővárosi Törvényszéken mondanak ítéletet.
  • Szerző: HBK

Elítélhetik a bíróságon Shane Tusupot: Hosszú Katinka edző-férje még tavaly áprilisban fenyegette és lökdöste az Iron Aquatics akkor edzőjét,Darren Wardot. A sértett beperelte Tusupot és a klubot is, hamarosan pont kerülhet az ügy végére, tudta meg a Blikk.

Tusupnak azért gurult el a gyógyszere tavaly, mert Ward nem nevezte a klub férfi váltóját a debreceni országos bajnokságon.

„Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” – ordította a jelenlévők állítása szerint az amerikai. A klub később kirúgta a trénert, aki jogi úton akar elégtételt venni.

A skót munkaügyi és személyiségi jogi pert indított: előbbit tudták rendezni a felek a bíróságon kívül (tehát a tréner végkielégítést kapott), utóbbit viszont nem. A szakember nehezményezte azt is, hogy szerinte valótlan tájékoztatást adott a sajtó számára Tusupék vállalkozása, amikor azt kommunikálták, azért nem folytatják a közös munkát, mert több ponton sem egyeztek a szakmai elképzeléseik.

Az ítélethírdetés március 8-án lesz, de elképzelhető, hogy az érintettek nélkül. Az első tárgyaláson nem jelent meg Tusup, a másodikon csak ő vett részt, míg a harmadikra kizárólag az ügyvédeik mentek el, csütörtökön pedig egyiküknek sem kötelező személyesen ott lennie. Ward a Blikk információja szerint jelenleg Új-Zélandon tartózkodik.

Amikor még minden rendben volt:

 

The waiting for a sprinter to start warm up look, courtesy of @tusup11 @swimcoachward #ironaquatics #HWAPO

Darren Ward (@swimcoachward) által megosztott bejegyzés,

Ward azt kérte a bíróságtól, állapítsa meg, hogy Tusup és az Iron Corporation megsértette a személyiségi jogait, pénzt viszont nem követelt.

Az ügyben a Fővárosi Törvényszéken mondanak ítéletet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?