TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál Párizsban, ötszázan támadtak a sztárokra

Kaptak a fejükre Lőw Zsolték is. Megelégelték a szurkolók a milliárdokból összevásárolt PSG töketlenkedését a BL-ben.
  • Szerző: vav

Durván kiosztották a Paris Saint-Germain játékosait, edzőit és vezetőit a francia sztárcsapat szurkolói. Vasárnap délután mintegy 500 ultra vonult be a múlt heti csúfos BL-felsülés utáni első nyilvános edzésre. A Manchester United elleni eredmény miatt teljesen kiakadt drukkerek sértő rigmusokkal és graffitikkel is kifejezték nemtetszésüket.

 

Megelégelték, hogy a katari pénzből valóságos világválogatottá tett csapatuk rendszeresen nevetség tárgya a Bajnokok Ligájában. A 2011-es tulajdonosváltás óta a negyeddöntőnél tovább még nem jutott, idén a nyolcaddöntőt bukta el (idegenben hiába nyert 2-0-ra, ha utána odahaza 3-1-re kikapott az MU-tól).

Az ultrák a Thomas Tuchel (és magyar pályaedzője, Lőw Zsolt) vezette csapatra zúdították minden dühüket. Fütyülték, fújolták őket, erélyesen számon kérték a pálya szélén velük szemben fölsorakozott játékosok hozzáállását.

 

'Gerinctelenek', 'Rohadékok bandája', 'Töketlenek', 'Szégyen', 'Tiszteljetek minket!'

- ilyen és ehhez hasonló kiírásokkal rondították el a stadion falait, miközben görögtüzekkel, petárdákkal, füstbombákat eregetve szóban is hangosan sértegették a futballistákat. Kivéve a nagy harcos, közönségkedvenc Edinson Cavanit, aki sérüléséből felépülve csak a meccs utolsó perceire állt be.

 

Rajtunk röhög Európa! Vásároljatok tököket is, vagy menjetek! A színeinkre büszkék lehetünk, a játékosainkra nem

- hajtogatták a párizsi szurkolók.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?