TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál a Herthánál, ezt csinálta Klinsmann a mobiljával

Már elnézést kért a tettéért. Amatőr hibát követett el az egykori világklasszis a bemutatkozó mérkőzésén.
  • Szerző: vav

Dárdai Pál nyári távozása óta már a második vezetőedzőt fogyasztja a Hertha BSC labdarúgóklub. A menesztett Ante Covicot váltó Jürgen Klinsmann bemutatkozó meccsén sorozatban már az ötödik vereségüket szenvedték el a berlini focisták. Mégsem csak az okozott bosszúságot az Olimpiai-stadionban, hogy a csapat visszacsúszott az osztályozót jelentő 16. helyre. Klinsmann egyből kiakasztotta a Hertha mezszponzorát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezzel okozott kisebb botrányt a Hertha új edzője
Fotó: Getty Images

A hajdani világ- és Európa-bajnok csatár annak rendje és módja szerint a klub Nike-kabátjában jelent meg a Borussia Dortmund elleni német Bundesliga-mérkőzésen (1-2). Debütánsként mindenki őt figyelte, rá szegeződtek a kamerák, rengeteg fotó és videó készült róla – akkor is, amikor lazán elővette a mobiltelefonját, amelynek tokján a konkurens Adidas logója virított...

„Sajnálom, nem is gondoltam rá, hogy Adidas van a telefontokomon. Még új a mobil, a feleségemtől kaptam rá a tokot. Most azonban gondoskodom egy Hertha-címeresről”

- nyilatkozta a kínos bakiról Klinsi, aki a kezdő sípszó előtt a Hertha-szurkolók himnuszát vette filmre a telefonjával.

„Spontán jött az ötlet, egyszerűen azért, mert szeretem ezt a dalt. Mindig jó volt hallgatni akkor is, amikor az utóbbi években meglátogattam itt a fiam”

- utalt az új tréner a 22 éves amerikai utánpótlás-válogatott Jonathan Klinsmann kétéves berlini szereplésére, amikor gyakran meglátogatta fiát gyerekkori kedvenc csapatánál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?