TÜZELŐÁLLÁS

A testet nem lehet becsapni - véget ér Király utolsó kalandja?

A válogatottsági rekorder kiváltságos helyzetben van, csak rajta múlik, hogy mikor játssza utolsó mérkőzését. Úgy tûnik, hogy nem mostanában szeretne élni a vezetők nagylelkû ajánlatával.
  • Szerző: HBK

Hétvégén a Haladás simán kikapott a Videotontól, ráadásul elveszítette Király Gábort is, a magyar fociválogatott egykori alapembere combközelítő-izom sérülést szenvedett, a meccs végén le kellett cserélni. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy lassan eljár felette az idő, de még megpróbálja a maximumot kiadni a magából.

A mackónadrágos legenda szerint pályafutása során körülbelül háromszor kellett lecserélni.

Ez a sérülés is mutatja, hogy az idő kezd lassan eljárni felettem, még próbálok maximumot teljesíteni, de a testet nem lehet becsapni.

Király (aki nem akart választani Gulácsi Péter és Dibusz Déne között) a Feröer elleni vb-selejtezőről is elmondta a véleményét.

„Örvendetesnek látom, hogy nem kaptunk gólt, Gulácsi Peti teljesítménye nagyon jó volt, egyértelmű, hogy a támadójátékban kell többet tennünk és fejlődnünk.”

A 107-szeres válogatott játékos más csapatban már nem fog védeni a Haladáson kívül pályafutása végéig, a kérdés csak ez, hogy ez még hány meccset jelent.

„A szombathelyi vezetők annyira előnyös helyzetben részesítettek, hogy akár szezon közben is mondhatom, ennyi volt. Én gyűröm tovább, a sérüléseket néha el kell viselni, ki kell pihenni, de utána újult erővel kell beledobnunk magunkat a munkába” – állítja Király, aki tehát nem mostanában zárná le karrierjét. 

És ezeket olvastad már?