TÜZELŐÁLLÁS

A Sport TV is rájött, mit tett Csapó Dudi

A vízilabdás legenda csúnyán mellényúlt, amikor az egyik mûsorban egy üres pohárba dugott ujjal próbálta megmutatni, mi a teendő, ha az embert meg akarják erőszakolni.
  • Szerző: DG

Kiss László erőszakolós ügye már sokadik körét futja a sajtóban, nyilvánvaló, hogy a tévék sem maradhatnak ki belőle. A Sport TV Heti helyzet című műsorának volt vendége Csapó Gábor. A legendás vízilabdázó egy üres pohárral, pontosabban annak elhúzásával szerette volna érzékeltetni Gyenesei Leila öttusázónak - és a nézőknek -, mi a teendője egy nőnek, ha meg akarják erőszakolni.

Ez a jelenet sokakat kiakasztott. A műsorvezető, Ágai Kis András már ott elhatárolódott az előadott produkciótól, most pedig megjött a Sport TV közleménye is, amely szerint:

A Sport TV elhatárolódik Csapó Gábornak a Heti helyzet című műsorban elhangzott véleményétől, csakúgy, mint ahogyan ezt az adásban Ágai Kis András műsorvezető is megtette.

Közben belső forrásból úgy tudjuk, "Csapó nem alkalmazott a csatornánál. Szankció nem lehet ellene, esetleg az, hogy most egy ideig nem hívják be."

Aki nem látta az emlegetett felvételt, annak mutatjuk, íme:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?