OLDALVONAL

Szülés után pár hónappal újra edzésbe állt a magyar sportolónő

Szucsánszki Zita 2018 nyarán bejelentette, hogy gyermeket szeretne, ezért egy időre szünetelteti a kézilabdát, most azonban készen áll a visszatérésre: Szucsánszki Zita edzésbe állt az FTC-nél.
  • Szerző: ST

A 32 éves Szucsánszki Zitának idén júniusban született meg kisfia, Levente, s most már a visszatérés küszöbén áll. Szucsánszki az edzések egy részét a csapattal végzi, a neve ott szerepel a bajnokságra és a Bajnokok Ligájára nevezett keretben is – írja a fradi.hu.

Szucsánszki Zita (elöl) újra edzésben
Fotó: fradi.hu

„Még csak elkezdtem, nem gondolom úgy, hogy teljesen visszatértem volna. Még pici a baba, vagyis még ő határozza meg a napjaimat, nem is vagyok itt minden edzésen és vannak még hiányosságaim. Kondizom, vízi tornázom, gyógytornázni járok, de ezek nem pótolják a normál edzéseket, a reakcióidőm csak ott fejlődhet, ahogyan a robbanékony erőt is ott tudom visszaszerezni. Sőt, a vállamnak is kell még idő, szóval szépen fel kell építeni mindent, nem szabad kapkodni. De vissza szeretnék térni! És nagyon jó érzés, hogy van, amit már nemcsak a fejemben látok, hanem meg is tudom csinálni
- mondta el a Fradi irányítója a klub honlapján.

Szucsánszki Zita férje, és gyermeke apja a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője, Elek Gábor.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?