SPORT

Szujó Zoltán nem tér vissza a Forma-1-hez

Májusi távozása után először tűnt fel az M4 Sport képernyőjén Szujó Zoltán. A Forma-1 arcaként is ismert riporternek kifakadása után a Spanyol Nagydíj versenyhétvégéjén mondott fel a csatorna.
  • Szerző:

Igencsak meglepődtek a Forma-1 hazai rajongói is, amikor tavaly májusban Szujó Zoltán riporter nélkül zajlott a Spanyol Nagydíj szombati edzése. A csatorna munkatársa ezzel egy időben írásban jelezte, hogy távozik a televíziótól. Később az MTVA közleményében leírta, hogy munkatársuk súlyosan megszegte a szerződésben foglaltakat, ezért kellett távoznia. A riporter azóta sokat gondolkodott a történteken, s megbánta akkori kirohanását. Szerda reggel az M4 Sport stúdiójában bocsánatot is kért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hiszek a párbeszéd erejében, de volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre. Most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam az M4 Sportnál, amelyet Székely Dávid csatornaigazgató vezet, illetve a közmédiánál, akkor elnézést kérek” – mondta Szujó, akit az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter, Palkovics László, kért fel arra, hogy legyen egy csapat tagja, amely megalkotja a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiát.


Lapunk úgy tudja, arról nincs szó, hogy Szujó a Forma-1-es közvetítésekhez is visszatérjen. Ezt maga a riporter is megerősítette a -nak.
Forma-1-es közvetítésekről egyelőre nem beszélünk, nincs napirenden – mondta Szujó lapunknak. – Diplomáciailag, és ami talán ennél is fontosabb, lelkileg megtörtént egy nagyon fontos lépés, de korai lenne további dolgokról beszélni.”

És ezeket olvastad már?