SPORT

Sztárokkal erősít sportban az Origo

Gundel Takács Gábor és Hrutka János is csatlakozott, az internetes oldal elsőszámú hírforrás lesz a sport világában.
  • Szerző: SK

Mi az, amihez mindenki ért ebben az országban?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Többek között a focihoz. Tízmillió futballszakértő országa vagyunk, de szerencsére nagy kedvvel hallgatjuk, nézzük az igazi szakértőket is. Manapság az online sajtó vált az első számú hírforrássá – nincs ez másként a sport világában sem.

 

A sport mindig is az Origo kiemelt témái közé tartozott. Legyen az technikai sport, csapatverseny vagy egyéni sportág, hazai vagy külföldi bajnokság, nemzetközi torna, európai vagy világverseny, az Origo mindig mindenről igyekszik beszámolni a sportrajongóknak.

Szpíker Korner

A külső megújulás a tartalom bővülését is magával hozta az Origón. A Sport rovat cikkei hozzák a formájukat: továbbra is a megszokott minőségben és színvonalon tudósítanak az eseményekről, eredményekről. Az igazi újítást az audiovizuális anyagok jelentik. Megújult lendülettel folytatódik a nagy sikerű Szpíker Korner és sport tartalmú podcasttel is jelentkezik a hírportál.

Hrutka János labdarúgó, Lantos Gábor rovatvezető és Gundel Takács Gábor tévés műsorvezető a szpíker Kornerben

Sport Podcast

Az Origo Sport rovat legújabb kezdeményezése az Origo Sport podcast. A heti két adással tervezett műsor alkalmanként 20-25 perces. Az adások mindig aktuális, forró témákat dolgoznak fel. Előre lefektetett, konkrét tartalmi terv nem is készül, hiszen ezt a műsort valóban az élet írja.

A legutóbbi adásban például a Fradi Zágráb elleni győzelmének apropóján Orosz Pállal, az FTC Zrt. vezérigazgatójával beszélgetett Lantos Gábor, az Origo sportrovatának vezetője esélyekről, az eddigi történésekről, valamint kiderült az is, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt milyen óvintézkedéseket tett a Fradi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?