OLDALVONAL

Szex gyerek mellett, kínos és muris sztorikat mesél a világsztár

A Chelsea egykori angol válogatott labdarúgója, Wayne Bridge a szexuális életéről mesélt. Elárulta, jelenleg eléggé bonyolult.
  • Szerző: Ripost

Wayne Bridge elárulta, az online oktatás miatt otthon tanuló gyermekei rendszeresen megzavarják őt és feleségét, amikor összebújnának – írja a The Sun.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Frankie Bridge (@frankiebridge) által megosztott bejegyzés

A Chelsea egykori futballistája elárulta, jelenleg gyakorlatilag lehetetlen házaséletet élni, mert mindhárom gyerekük folyamatosan otthon tartózkodik, és ez számos kínos és mókás esetet eredményez.

Wayne Bridge és párja a szexuális életükről beszélt

Wayne Bridge és párja a szexuális életükről beszélt
Fotó: AFP

„Az esti lefekvés nehezebbé vált, ezért a szexuális együttlétet nappalra tettük. Viszont a jelenlegi online oktatás mellett nappal is komplikált összebújni. Többször is előfordult, hogy a gyerekek majdnem rajtakaptak minket. Tényleg csak hajszálon múlt, hogy ránk nyitottak. Többször kénytelenek voltunk félbeszakítani a dolgot. Én a késő esti együttléteket is szeretem, de a párom már nem annyira. Ő korábban bújna össze, mert előbb szokott lefeküdni, általában nyolc után már alszik. Persze nekem semmi bajom nincs a nappali szexszel, hiszen kiválóan érzem magam utána.”

Az egykori 36-szoros angol válogatott hátvéd 2014-ben vonult vissza a futballtól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?