OLDALVONAL

Sztriptíz és táncosnők, pikáns programmal készülnek a Super Bowlra

Sztriptíz várja a szurkolókat egy bárban a vasárnapi Super Bowl, a Tampa Bay Buccaneers és a Kansas City Chiefs döntője előtt.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas kivetítővel, új hangfalakkal és elegáns táncosnőkkel készül egy tampai sztriptízbár a vasárnapi 55. Super Bowlra – írja a The Sun. A várakozás nem véletlen, hiszen az amerikai profi futball liga (NFL) döntőjének, a Super Bowl egyik résztvevője a helyi Tampa Bay Buccaneers, amely a Kansas City Chiefsszel találkozik.

A Thee Dollhouse nevű hely tulajdonosa, Warren Colazzo elárulta, már hat hónapja elkezdte a felkészülést a Super Bowlra, hiszen azt már korábban bejelentették, hogy Tampában rendezik a döntőt. Sztriptíz és biztonság a két jelszó.

Táncosnők és kivetítő

„Első a biztonság, a táncoslányok és a vendégek is kizárólag maszkban lehetnek. Ha valaki megszegi a szabályokat, be sem léphet a helyre. Igazából számunkra minden nap egy Super Bowl, mert rendre a legjobbat akarjuk nyújtani a vendégeinknek. Gyönyörű táncosnőket szerződtettünk erre a napra, új kivetítővel és hangfalakkal várjuk a szurkolókat.”

Sztriptíz várja a Super Bowl szurkolóit

Tom Brady a hetedik bajnoki címét szerezheti meg
Fotó: AFP

A helyi Tampa Bay Buccaneers irányítója, a 43 éves Tom Brady, aki az előző idény után hagyta ott a New England Patriots csapatát, a hetedik bajnoki címét szerezheti meg. Az Indianapolis Coltsszal (2007) és a Denver Broncosszal (2016) diadalmaskodó Peyton Manning után ő lehet a második irányító, aki két csapattal ér fel a csúcsra. A rivális Kansas City 1969 és 2019 után harmadszor, a Tampa Bay 2002-t követően másodszor lehet a liga legjobbja.

Super Bowl: 7500 ingyen jegy

A Tampa az első csapat, amely hazai pályán játszhat nagydöntőt. Az 55. Super Bowlt 22 ezer néző tekintheti majd meg a helyszínen, a 70 ezer férőhelyes Raymond James Stadionban.

Az NFL korábbi közlése szerint 7500 jegyet ingyen osztanak szét olyan egészségügyi dolgozók között, akiket már beoltottak. A liga ezzel szeretné kifejezni tiszteletét és háláját a világjárvány során a frontvonalban tevékenykedőknek. Roger Goodell, az NFL elsőszámú vezetője azt is közölte, hogy a nézők számára kötelező lesz a maszkviselés és a távolságtartás a mérkőzésen.

Ha nyer a Tampa, akkor aligha csak a Thee Dollhouse-ban lesz sztriptíz...

És ezeket olvastad már?