TÜZELŐÁLLÁS

Prostik és piálás, minden kiderült a részeges Wayne Rooneyról

Nem igazán bírta az alkoholt az angol válogatott legendás labdarúgója, Wayne Rooney. Rendre botrányokba keveredett ittas állapotban.
  • Szerző: Ripost

Sir Alex Ferguson, a Manchester United korábbi legendás menedzsere szerint egykori csatára, Wayne Rooney nagyon nem bírta a piát – írja a The Sun. A 79 éves szakember egy interjú során elárulta, tehetetlen volt Rooney-val szemben, nem tudta megakadályozni őt az ivásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Wayne Rooney nem bírta az italt

Wayne Rooney nem bírta az italt
Fotó: AFP

Erre 2010-ben derült fény, amikor Rooney rendszeresen az ital és az örömlányok miatt került a címlapokra. Ferguson a sorozatos balhék okán segítséget kért egy orvostól, Allstair Campbelltől, aki most felidézte a történetet:

„Rooney-ról beszélgettünk Fergusonnal, aki lehangolt volt miatta. A pletykalapok tele voltak azzal, hogy Rooney rendszeresen prostikhoz jár. Megkérdeztem Fergusont, mit fog tenni ellene? Erre azt mondta, mit tehetnék, Rooney nem bírja a piát, ő az utolsó, akinek innia kéne.”

A legnagyobb balhé 2010-ben robbant ki, amikor egy örömlány azt állította, hétszer is együtt volt Rooneyval, amíg a focista felesége gyermeket várt.

Wayne Rooney a Manchester United történetének legeredményesebb labdarúgója, 2014 és 2017 között csapatkapitánya volt. Sőt, 118 válogatott fellépésén szerzett 53 góljával az angol nemzeti csapat történetének legeredményesebb csatára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?