TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldo élő adásban elsírta magát, mindenki megdöbbent

Cristiano Ronaldo őszinte interjút adott a múltjáról, ami kapcsán egy videó is előkerült.
  • Szerző: RIPOST

Cristiano Ronaldo a könnyeivel küszködött egy televíziós interjú során, ahol az édesapjáról mutattak neki olyan felvételeket, amelyeket soha nem látott – írja a Daily Mail.

A videó a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság idején készült, Ronaldo éppen az édesapjával, Jose Dinis Aveiróval beszélget, aki egy évvel a videófelvételt követően halt meg 52 évesen. Nem élhette meg fia legnagyobb sikereit. Ronaldót nagyon megérintette a felvétel.

„Soha nem láttam ezt a videót, tényleg soha... Ez hihetetlen – mondta az ötszörös aranylabdás sztár, aki megkönnyezte a felvételt, zsebkendővel törölgette a szemeit, és ezzel a tévés stábra is hatással volt. – Nem tudom, honnan került elő, de meg kell mutatnom a családomnak.”

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo megkönnyezett egy videót Fotó: AFP

A sztárfutballista papája éveken át hivatásos katonaként szolgált, és alkoholizmussal küzdött. Ronaldo elárulta, édesapját többek között Mozambikba és Angolába vezényelték, mindkét országban borzalmakat élt át.

„Sajnos már nem élte meg, ahogy a világ legjobbja lettem. Nem élte meg a díjakat, semmit sem látott a sikereimből. Fiatalon halt meg…”

És ezeket olvastad már?