OLDALVONAL

Remek program, sztársportolók látogatnak el a MikulásGyárba

Az idén 15 éves MikulásGyár december 21-ig várja az adományokat a Millenáris Parkban. A szervezők a színes, családi programokkal készülnek, hogy meghálálják az adományozók nagylelkűségét. A tematikus hétvégék sorában december 13-14-15-én a sport kerül a középpontba.
  • Szerző: ST

A Mindigo Sport Sportolók hétvégéjén közönségtalálkozók, sportbemutatók is várják a látogatókat a koncertek, színházi előadások és kézműves foglalkozások mellett. December 13-án pénteken Fodor Rajmund, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Baji Balázs vb-bronzérmes gátfutó, Kormos Villő, háromszoros Eb-bronzérmes műugró, valamint Rubint Réka, az ország egyik legnépszerűbb trénere is ellátogatnak a Mikulásgyárba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

December 14-éb a gyerekek egész délután a HTC Vive és X-box játékokkal játszhatnak. 12 órától a kezdeményezést támogató Antenna Hungária Zrt. kollégái által összegyűjtött adományok ünnepélyes átadására kerül sor, amit az egyik legsportosabb sztárpár, Tápai Szabina és Kucsera közönségtalálkozója követ. Délután Tóth Frank, kétszeres Eb-győztes vízilabdázó és lánya, Tóth Franka kosárlabdázó osztják meg sportélményeiket a vendégekkel.

Vasárnap folytatódnak a jobbnál-jobb programok, lesz színházi előadás, bűvész produkció és freestyle foci bemutató is. Czanik Balázs aerobik edző, valamint Németh Roland paralimpikon, kerekesszékes teniszező mellett Kabát Péter labdarúgóval is találkozhatnak a sportrajongó kicsik és nagyok.

A hétvége folyamán a magyar zenei élet színe-java fellép a MikulásGyárban. Mások mellett Torres Dani, Barbee, Szabó Ádám, Sári Évi, a Belmondo zenekar, Szőcs Reni és Varga Viktor is mini koncertet adnak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?