OLDALVONAL

Indul a roham, senki ne várjon hétfőig

November 15-én, Uruguay ellen avatja fel a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénát. Óriási roham várható a jegyekért.
  • Szerző: ST

A közel 68 ezer néző befogadására alkalmas Puskás Aréna avatóján borítékolható a telt ház.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban könnyen lehet, hogy hoppon marad, aki nem tagja a MLSZ Szurkolói Klubjának. Az Uruguay elleni, november 15-én, 19 órakor kezdődő nyitómeccsre ma, 10 órától vehetnek jegyet az SZK tagjai, míg az általános jegyvásárlás hétfőn, 10 órakor indul.

Várhatóan megtelik a Puskás Aréna
Fotó: Puskás Aréna Facebook

Mivel a klubtagok száma a nyáron már átlépte a 40 ezret, jó eséllyel nem sok jegy marad az érdeklődők számára hétfőtől, hiszen az idei Wales és Szlovákia elleni Eb-selejtezőkre is villámgyorsan elvitték az összes belépőt a 22 ezres Groupama Arénába. Előbbire két nap alatt mentek el a jegyek, míg a szlovákok ellen mindössze két óra kellett a telt házhoz.

Közel 68 ezer néző fér be az új arénába
Fotó: Puskás Aréna Facebook

Érdemes tehát minél hamarabb csatlakozni az MLSZ Szurkolói Klubjához. Akinek már van valamelyik magyar csapathoz szurkolói kártyája, az ennek a számával és a hozzá tartozó kóddal (ez általában a tulajdonos születési idejének hónap és nap számaiból áll, pl. 0522) tud bejelentkezni az MLSZ weboldalán, a Szurkolói Klub menüpontban. Ezt követően pár adat megadása után máris tagok lehetünk a SZK-ban. Ez amellett, hogy hamarabb lehet belépőt vásárolni a magyar válogatott aktuális mérkőzéseire, további 15 százalékos jegykedvezménnyel is jár.

Uruguay ellen jegyek öt kategóriában lesznek kaphatóak: a VIP-szektorban 40 ezer forintot, míg a lelátó többi pontján 3 ezertől 12 ezer forintos összegig kell fizetni a bilétákért normál áron.

Aki nem akar izgulni egész hétvégén amiatt, hogy vajon élőben is részese lesz-e a történelmi stadionátadónak, az mindenképpen regisztráljon a Szurkolói Klubba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?