SPORT

Prostik, eszeveszett bulik és lefagyasztott sperma: a 44 éves Ronaldo legőrültebb pillanatai

Egykor a világ legjobb csatárának tartották a brazil játékost, aki most lett 44 éves.
  • Szerző: Ripost

Szeptember 18-án töltötte be a 44. évét a brazilok világklasszisa, Ronaldo Luís Nazário de Lima, vagy ahogy a világ hívja: Fenomén.

A kétszeres világbajnok brazil válogatott csatár 2011-ben jelentette be visszavonulását, mivel visszatérő makacs térdsérüléssel küzdött.

(JULIO PEREIRA / AFP)

A barátaival a nyomornegyedben játszottak, ott vette észre 13 éves korában a korábbi világbajnok Jairzinho, aki beajánlotta a brazil utánpótlás válogatottba és saját korábbi klubjához, a Cruzeiro-hoz. Innentől kezdve a pályafutása már legendás. Játszott a Barcelonában, az Interben, a Real Madridban. 2007-ben csatlakozott az AC Milanhoz, majd visszatért Brazíliába, ahol karrierjét a Corinthiansnál fejezte be, 2011-ben „nyugdíjba vonult”.

A pályán kívül is igen színes életet élt, nem volt botrányoktól mentes a sportoló. 2008-ban például 3 transzvesztita prostituált miatt keveredett rendőrségi üggyé fajult vitába szülővárosában. Egy szórakozóhelyről távoztak négyesben és egy motelbe mentek. A légyott azonban az őrsön ért véget.

A három nőimitátor azzal vádolta az akkor 31 éves sportolót, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket, hogy bajuk esik, ha nyilvánosságra kerül az ügy.

A rendőrség szerint Ronaldo tudott róla, hogy prostituáltakkal van dolga, de csak a motelben derült ki, hogy nem lányok, és még így is fizetett volna, az egyik transzvesztita viszont 50 ezer reált (4,8 millió forint) követelt tőle a titoktartásért cserébe. Mint mondta, ha nem kapja meg a pénzt, videófelvételeket hoz nyilvánosságra. Ronaldo azóta sem kommentálta az esetet, a nyomozás viszont tisztázta, hogy nem fogyasztott drogot és szex sem volt.

AFP

A csatárnak négy gyermeke van, és 2010-ben elköttette magát, mint mondta, „bezárja a babagyárat”. De elárulta, hogy ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne több gyermeke, ugyanis lefagyasztatta a spermáját.

„Ott vannak a jégen.Elegen vannak ahhoz, hogy akár egy focicsapatot is összehozzak” – nyilatkozta.

A foci befejeztével profi pókerjátékosnak állt. 2005-ben Ronaldo az A1 Team Brazil társtulajdonosa lett, a brazil motorsport legenda Emerson Fittipaldi mellett. A csapat az A1 Grand Prix sorozaton részt vesz.

2015. március 5-én jelentette be, hogy a North American Soccer League-ben érdekelt Fort Lauderdale Strikers labdarúgó csapatának egyik tulajdonosa és megbízott elnökként tevékenykedik tovább. Ez a csapat 2016-ban feloszlott.

Azóta sem kell félnie a szegénységtől, több vállalkozása is van, de szívesen lazít és hajókázik a barátnőjével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?