SPORT

Gyerekeket gyilkolt, majd végzett magával a beteg világsztár

Szörnyű tragédia történt Dél-Karolinában, ahol a korábbi amerikaifocista, Phillip Adams öt emberrel, köztük gyerekekkel végzett.
  • Szerző: Ripost

Öt embert ölt meg szerda este, majd magával is végzett Phillip Adams, az NFL-ben szereplő San Francisco 49ers korábbi védője. A szörnyű mészárlás Dél-Karolinában történt.

Az ESPN szerint Adams egy 70 éves orvossal, Dr. Robert Lesslie-vel, annak feleségével, a 69 éves Barbarával, és a pár két unokájával, a kilencéves Adah Lesslie-vel és az ötéves Noah Lesslie-vel végzett. Egy 38 éves férfit is holtan találtak az idős pár otthona előtt, James Lewis náluk dolgozott. Adams egy hatodik férfit is meglőtt, a 38 éves Robert Shookot kórházban ápolják, kritikus az állapota. A jelentés szerint Adams körülbelül 20 lövést adott le.

A bejelentés után a rendőrség Adams szüleinek házához ment. A szülők elhagyták a házat, az egykori NFL-sztár azonban a többszöri felszólítás ellenére sem jött elő. A 32 éves Adams a házban végzett magával.

Phillip Adams öt emberrel végzett

Phillip Adams öt emberrel végzett
Fotó: AFP

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mi lehetett az indítéka az egykori hátvédnek. Dr. Lesslie közel lakott Adamsékhez, és az orvos kezelte az amerikaifocistát. A nyomozás továbbra is tart.

Adams hat NFL-csapatban szerepelt, 78 mérkőzésen lépett pályára a ligában. Számos agyrázkódása volt, karrierje után ennek szövődményeivel küzdött. A lövöldözés után Adams édesapja azt mondta, fia sportsérülései vezettek a tragédiához:

„Nagyon jó gyerek volt, keveset beszélt, senkit sem zavart, de a futball tönkretette őt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?