SPORT

Párnával fojtotta meg 5 éves kisfiát a sportoló

Azért végezte ki kisfiát a focista, mert állítása szerint sosem szerette.
  • Szerző: Ripost

Koronavírus gyanújával vitte be a bursai kórházba kisfiát Cevher Toktas, számolt be róla a DailySabah. Mivel a gyermek csúnyán köhögött és magas lázzal küzdött, az orvosok kórházi karanténba zárták édesapjával együtt. Nem sokkal később a 32 éves korábbi sportoló orvosért kiáltott, mert az ötéves fiú már nagyon nehezen kapott levegőt, átvitték az intenzívre, de két órán belül elhunyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Le footballeur turc, Cevher Toktas âgé de 32 ans, jouant au poste de défenseur central dans l'équipe Bursa Yıldırımspor a avoué avoir étouffé son fils âgé de 5 ans. ⠀⠀⠀ Il a justifié son acte en avouant "qu’il ne l'aimait pas" ... ⠀⠀⠀ Onze jours après cette mort tragique, rongé par les regrets, Il s'est rendu à la police pour avouer son crime : ⠀⠀⠀⠀ "J'ai appuyé un oreiller contre le visage de mon fils qui était allongé. Pendant quinze minutes, j'ai appuyé sans jamais l'enlever. Mon fils luttait pendant ce temps. Après qu'il a cessé de bouger, je l'ai relâché. Puis j'ai hurlé à l'aide pour que les médecins ne me suspectent pas", a-t-il confié aux policiers. ⠀⠀⠀⠀ "Je ne l'aimais pas. Je ne l'ai jamais aimé depuis qu'il est né. C'est la seule raison. Je n'ai pas de problèmes mentaux", a-t-il justifié. ⠀⠀⠀ #cevhertoktas #turkey #guiltyguys

A hatóságok a betegségnek tudták be a gyermek halálát, 11 nappal később azonban Cevher Toktas bement a rendőrségre, és beismerte: ő ölte meg a fiát, amikor kettesben maradtak a szobában.

Egy párnát nyomtam a fiam fejére, aki a hátán feküdt. 15 percen át nem emeltem fel a párnát. A fiam eközben szenvedett.

„Amikor már nem mozgott, felemeltem a párnát. Ekkor szóltam az orvosoknak, hogy eltereljem magamról a gyanút” – mondta a rendőrségen a férfi.

Amikor megkérdezték tőle, mégis miért tette ezt a szörnyűséget, döbbenetes választ adott.

„Sosem szerettem a kisebbik fiam, amióta megszületett. Nem tudom miért, de nem szerettem. Ezért öltem meg, nem azért, mert mentális gondjaim lennének” – mondta Toktas, akit a beismerő vallomás után őrizetbe vették, és hamarosan bíróság elé állítják. Életfogytig tartó börtön várhat rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?