SPORT

Több mint fél órán át küzdöttek az életéért: összeesett játék közben egy fiatal, magyar focista

Minden előzmény nélkül lett rosszul a 21 éves bicskei labdarúgó, akinek az életéért a mentősök küzdöttek. Végül sikerült stabilizálniuk az állapotát.
  • Szerző: Ripost

Félbe kellett szakítani a Bicskei TC-Tatabányai SC NB III-as találkozót, ugyanis a hazai csapat 21 éves játékosa, Kovács Ádám váratlanul összeesett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mérkőzés 36. percében a helyi fiatal a félpályánál lett rosszul, a játékvezető pedig azonnal jelzett, hogy baj van, és orvosi segítséget is kért.

Újraélesztés

Fotó: Facebook

A focicsapat masszőre igyekezett stabilizálni az állapotát, azonban egyből látta, hogy nagy a baj, ezért mentőt hívtak. A játékost több mint fél órán át kezelték a pályán, ám végül stabil állapotban tudták kórházba szállítani.

A focista szerencsére hamar magához tért, így tudott válaszolni a mentőtiszt kérdéseire – számolt be róla a Fejér megyei hírportál.

A klub információi szerint pontos diagnózis egyelőre nincs, azonban az infarktust és az agyvérzést kizárták.

„Az éjszaka folyamán stabilizálódott az állapota, tudtam vele személyesen beszélni, egyértelműen kizárták az infarktus és a tüdőembólia lehetőségét. Az utólagos vizsgálatok alapján a szívénél találtak rendellenességet, de folyamatosan vizsgálják, és a körülményekhez képest jó állapotban van. Amennyiben a következő 24 órában jól sikerülnek a vizsgálatai, akkor talán haza is engedik” – mesélte a lapnak Csordás Csaba, a Bicskei TC vezetőedzője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?