SPORT

Megrángatta és felpofozta a sportolót az edzője a magyar összecsapás előtt – videó

Edzője miatt kellett magyarázkodnia a sportolónak. Mindenkit megdöbbentett a férfi agresszív viselkedése.
  • Szerző: Ripost

Egészen megdöbbentő látvány tárult a tokiói olimpia cselgáncs versenyének a nézői szeme elé. A német származású Martyna Trajdost szó szerint, a kamerák előtt ruházta meg az edzője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindezt ezelőtt, hogy Trajdos a magyar Özbas Szofi ellen lépett szorítóba kedden a női 63 kg-os kategória 32. fordulójában.

Megdöbbentő rituáléja van a német cselgáncsozónak
Fotó: Instagram

Ahogy a szőnyeg felé tartott, Trajdos megállt, és szembefordult edzőjével, Claudiu Pusa-val. A férfi megragadta a vállát és előre-hátra rázta, majd egy-egy heves pofont adott a bal és a jobb arcára. A német ezután bólintott, majd tovább indult a szőnyeg felé a küzdelemhez.

A kamerák rögzítették a bizarr rituálét, és sokan aggodalmukat fejezték ki a 32 éves versenyző miatt. Az összecsapás végül magyar győzelemmel zárult.

A német edzőt ezután komoly kritikák érték, ám Trajdos a védelmébe vette, és ragaszkodott ahhoz, hogy csak az tette, amit kért tőle – írja a Daily Mail.

A szertartásról készült videó mellé ezt írta közösségi oldalán: „Úgy tűnik, ez nem volt elég kemény! Bárcsak más főcímet adhattam volna ma. Ahogy már mondtam, ez az a rituálé, amit a verseny előtt választottam! Az edzőm csak azt csinálja, amit én akarok, hogy feltüzeljen engem!”

„Ne aggódjatok srácok! Ezt kértem az edzőmtől, úgyhogy kérem, ne hibáztassa őt. Szükségem van erre a küzdelmeim előtt, hogy éber legyek” – magyarázkodott a cselgáncsozó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Martyna Trajdos (@martyna_trajdos) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?