OLDALVONAL

Újra rátalált a szerelem, férjhez ment a fiatalon elhunyt Zavadszky özvegye

Több mint másfél évtized telt el a Fradi-szurkolók kedvencének tragédiája óta. A gyerekek már önállóak, édesanyjuk pedig újra megtalálta a boldogságot.
  • Szerző: Ripost

Tizenöt éve az ország együtt gyászolt Mónikával és ikreivel, hiszen elvesztették támaszukat, Cipruson elhunyt a válogatott futballista, Zavadszky Gábor. Az özvegy egyedül nevelte Norbertet és Rolandot, akik ma már felnőtt fiatalemberek. Az azóta eltelt hosszú idő enyhítette a szörnyű seb miatti fájdalmat, és most végre ismét talált valakit, akivel úgy vélte, érdemes összekötnie az életét. A Blikk értesülése szerint Turán, csodálatos környezetben mondta ki a boldogító igent a korábban zajszintmérő cégek ügyvezetőjeként dolgozó Bite Pálnak – barátok társaságában. Erről tanúskodnak az Instagram-képei is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gondoskodni kellett róluk, nevelni és támogatni őket. Ma már azt gondolom, nyugodtan mondhatom, hogy sikerült, nagyon szuper felnőttek lettek, biztos vagyok benne, hogy az apukájuk is elképesztően büszke lenne rájuk. Ahogy én is az vagyok. Kicsit meg is könnyebbültem az elmúlt években, amikor már érezhettem, sínen vannak, bár valószínű, egész életemben aggódom majd miattuk. Egyre kevesebb feladatot kell megoldanom velük kapcsolatban, sokkal inkább partnerek, és támogatnak”

– mondta fiairól még januárban a büszke anyuka.

A fiatalemberek már ­önállóak, édesanyjuknak végre több ideje jut önmagára, nyitottabb lehet a külvilág felé. Ki tudja, a véletlen műve, vagy a sors akarta így, de a lényeg: ismét rátalált a szerelem...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?