OLDALVONAL

Változás Mészöly Kálmán állapotában, megszólalt a legenda fia

Új hírekről számolt be Mészöly Géza a súlyos betegségeken átesett édesapjáért aggódóknak. Így van most a magyar foci hőse.
  • Szerző: vav

Napról napra jobban érzi magát Mészöly Kálmán, akinek a legfrissebb orvosi leletei alapján remekül halad a felépülése - írja a Blikk.

A 77 éves legendás labdarúgó a jelek szerint túl van a legnehezebb időszakon (tavaly januárban agyvérzés gyanújával került kórházba, majd kétoldali bakteriális tüdőgyulladást, koszorúér-szűkületet állapítottak meg nála, ráadásul gyulladás alakult ki a térdízületében, húgyúti fertőzést kapott, sőt a gyomrával és a bélrendszerével is volt problémája). Mindez azonban szerencsére már a múlté!

"Néhány hónappal ezelőtt kapott egy nagyon komoly fertőzést. Erről az orvosok azt mondták,

nem biztos, hogy más kikecmergett volna belőle, viszont apunak vasszervezete van, így le tudta küzdeni.

Valószínűleg az élsportolói múlt segített neki ebben. Boldogok vagyunk, hogy most már kifogástalan az állapota, és remekül érzi magát

– mesélte a lapnak a korábbi világklasszis fia, Mészöly Géza.

Mint mondta, édesapja étvágya már kifogástalan, és a gyógytornát, a teljes felépülését szolgáló edzéseket is jobb kedvvel, nagyobb lelkesedéssel végzi el, mint néhány hónapja.

"A felesége remekül főz, apunak nem lehet oka a panasza.

A lecsó a kedvence, szinte bármennyit meg tudna belőle enni, mindig repetázik. Persze, odafigyel az egészségére, továbbra is málnaszörpöt iszik, s bár néha egy kisfröccs engedélyezett számára, a röviditalok szóba sem jöhetnek

Korábban sokat kellett noszogatni az edzések miatt, ma már becsületesen és maradéktalanul elvégzi a feladatokat. Van egy speciális, mágneses gyógymasszázságy, amely nagy segítségére van abban, hogy elmúljanak a derékbántalmai"

– tette hozzá Mészöly Géza.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?