OLDALVONAL

Válik a világ leghíresebb focistája?

Brazil szupermodell barátnője romantikus képekkel cáfolja a szóbeszédet. Gisele Bündchen fenntartaná a látszatot akkor is, ha baj lenne.
  • Szerző: acf

Tom Brady, a legnépszerűbb amerikai focista depressziós, elege van abból, hogy folyton a külvilágnak kell mosolyognia – írja a Best. Felesége, Gisele Bündchen tökéletes életet épít magának, azonban könnyen elképzelhető, hogy nincs minden rendben a házasságukkal.

A Brad Pitt-Angelina Jolie válást követően talán ők az Egyesült Államok legnépszerűbb sztárpárja, de a szupermodell és a New England játékosa életével kapcsolatban újra és újra felröppen, hogy bajok vannak.

 

 

Tom Brady vasárnap tért vissza négymeccses eltiltásából, amelyet csalás miatt kapott, de pletykálnak hűtlenségről és kaszinós kiruccanásokról is vele kapcsolatban. Ezen tettek felett azonban szemet huny a brazil modell, aki bármi áron fenn akarja tartani a tökéletes élet látszatát.

 

 

Happy Father's Day!!! We love you!!!

Gisele Bündchen (@gisele) által közzétett fénykép,

 

A hírek szerint a 39 éves sportoló súlyos depresszióval küzd, és azt beszélik, szereti kiereszteni a fáradt gőzt. Tavaly arról lehetett hallani, hogy a házaspár párterápiára jár, mert Brady legszívesebben elmenekülne az elvárások elől. Ezt igyekszik pozitív képekkel és üzenetekkel elfedni felesége, Gisele.