OLDALVONAL

Válaszút elé került világhírű úszónőnk, vajon hogy fog dönteni?

Már a zsebében lapul a diplomája, de modellként is érvényesülhetne. Ugyanakkor az úszást sem szeretné abbahagyni Jakabos Zsuzsanna. Merre tovább?
  • Szerző: PB

Jakabos Zsuzsannával készített interjút a femcafe.hu. Az Európa-bajnok úszónő többek között arról is beszélt, mikor tervezi a visszavonulását és mihez kezdene a karrierje végeztével.

"Hogy mi lesz utána? Nem szeretem ezt a kérdést, mert nem tudom, hogy mikor szeretném abbahagyni. Addig szeretnék úszni, amíg úgy érzem, még tudok fejlődni, vagy élvezetesnek tartom azt, hogy edzek." -mondta.

Jakabos elmondta, bár idén elvégezte a mediáció szakot a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán, nem tudja elképzelni, hogy ezen a területen dolgozzon, de biztonságot ad neki hogy van egy diplomája. Beszélt esetleges modellkarrierjéről is, hisz az Instagram-posztjai, illetve Facebook-bejegyzései alapján logikus lenne ez az út, de az úszónő meglepőt mondott:

Szerintem már öreg vagyok a modellkedéshez.

Ennek ellenére igyekszik foglalkozni a közösségével, csak az elfoglaltságai miatt kevés ideje van erre, de ígéri, hamarosan visszatér a Facebookra is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?