OLDALVONAL

Vadul falja a sportolókat Hamilton excsaja

Bár az F1 sztárja még mindig sóvárog a dögös énekesnő után, Nicole már egy másik sportolóval melegedett össze. Az énekesnő újabban egy focistával kavar. Azonban Hamiltonnak sem kell búslakodnia, igazi celebcsaj szemelte ki magának.

Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger szerelme. A Forma-1 sztárja és a Pussycat Dolls bombázó egykori énekesnője hol egy párt alkotott, hol pedig szakított, de az elmúlt években úgy tűnt, nem tudnak végleg elszakadni egymástól.

Most azonban fordult a kocka, mert amíg Hamilton a versenypályákon köröz, addig exbarátnője már egy nála 14 évvel fiatalabb focista oldalán vigasztalódik. Nicole most ünnepelte 37. születésnapját Görögországban, és a róla megjelent képek alapján nemhogy jól mulatott barátnőivel a csődközeli országban, de azon is rajtakapták, hogy a 23 éves albán származású svájci Pajtim Kasamival csókolózik.

Hamilton nem feledi a közös emlékeket

A focista jelenleg a görög Olympiacosban rúgja a bőrt, de a jövőben állítólag az Interben vagy a Fiorentinában folytathatja. Előzőleg az énekesnő persze tagadta, hogy bármi is lenne közte és a focista között.

Mindeközben a pilóta Nicole születésnapja alkalmából az Instagramon áradozott a rajta könnyen túllépő nőről.

A közös emlékek sosem vesznek el, akármilyen idősek is leszünk, és hálás vagyok az együtt töltött időért.

A jelek szerint Hamilton még mindig nem tette túl magát a szakításon. Ettől függetlenül nem valószínű, hogy a jóképű, kétszeres világbajnok sokáig egyedül marad. Kendall Jenner, Kim Kardashian húga például nyíltan rajong a pilótáért. Már többször is buliztak együtt Hamiltonnal, legközelebb pedig talán már az F1-es versenyző is jobban veszi a lapot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?