OLDALVONAL

Üzent a botrányhős, gyorsan kivégzik a bokszkirályt

Tyson Fury nem sok esélyt ad Mayweathernek a McGregor elleni csúcsmérkőzésen. Már nem kell sokat várni arra, hogy egymásnak essen a két sztár.
  • Szerző: HBK

A botrányairól híres Tyson Fury úgy gondolja, hogy az ír Conor McGregor 35 másodperc alatt kiüti majd Floyd Mayweathert, aki profi pályafutása alatt még soha nem veszített.

McGregor eredeti sportja a ketrecharc, de Mayweather ellen bokszmeccsen száll ringbe augusztus 26-án Las Vegasban, vagyis a lábát nem használhatja majd fegyverként. Nem lesz egyszerű dolga, Mayweather eddig 49 meccsen bokszolt, és mindegyiket megnyerte, 26-szor kiütéssel küldte padlóra ellenfelét.

Emiatt sokan féltik McGregort, de Fury szerint olyan erős ütése van, hogy nem jelent majd gondot az, hogy nincs meg a megfelelő boksztechnikája.

Szerintem McGregor 35 másodperc alatt kiüti majd Mayweather, elég lesz neki ehhez egy menet.

– mondta Fury, aki arról híres, hogy sikerült legyőznie Vlagyimir Klicskót, utána viszont doppingbotrányba keveredett, majd bevallotta, depressziója miatt iszik alkoholt és használ kokaint. Később be is jelentette a visszavonulását, majd pár órával később meggondolta magát.

És ezeket olvastad már?