OLDALVONAL

Újra becsajozott az olasz botrányhős

Nem bírja ki volt menyasszonya nélkül a nőügyeiről is elhíresült focista. Ismét összemelegedett a kongói-belga bombázóval, Fannyval.
  • Szerző: HG

Újra összejött Mario Balotelli egykori menyasszonyával, Fanny Negueshával. Az olasz és az angol sajtó eleinte csak a közösségi oldalaikra feltöltött fotóikból következtetett erre, de aztán együtt is látták őket Milánóban. A ghánai-olasz futballsztár és a kongói származású belga szépség egy sportkocsiból szálltak ki a Gucci-szalonnál.

Az észak-olasz városban korábban az Internazionalét és az AC Milant is szolgált fenegyerek 2013 márciusában jegyezte el szerelmét. Viharos, fordulatokkal és utcai veszekedésekkel is tarkított kapcsolatuknak aztán tavaly szeptemberben vetettek véget.

A modell akkor így nyilatkozott egy belga magazinban:

Gyakorlatilag vége, de nem haraggal szakítottunk. Mario volt az első nagy szerelmem.

A jelek szerint akkora szerelem volt az övék, hogy most felmelegítik. Sőt, már a vitáik is visszatértek: SuperMario máris féltékenykedik a lány Instagramra feltöltött, szexi fotói miatt.

Mindenesetre ráférne a csatárra, hogy újra biztos háttérre építkezhessen, hiszen legújabb állomáshelyén, a Liverpoolnál eddig csődöt mondott, és Antonio Conte szövetségi kapitánynál az olasz válogatottból is kikopott.

A pályán és azon kívül is gyakori botrányai mellett, a nőügyei is mindig témát szolgáltatnak a bulvársajtónak. Korábbi olasz barátnője, Raffaella Fico két és fél éve adott életet kislányuknak, Piának. Balotelli végül csak tavaly februárban, a DNS-teszt bizonysága után ismerte el az apaságát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?