OLDALVONAL

Újabb pofon, feljelentették a Debrecent

A Tankcsapda után saját kapusa okoz gondot a focicsapatnak. Már a nemzetközi szövetségnél van a ki nem fizetett kapus ügye. Ebből még eltiltás is lehet.
  • Szerző: aka

Újra anyagi gondokról suttognak a Debrecen focicsapatánál. A klub akadémiáján korábban tartozás miatt kikapcsolták az áramot, az elmúlt hetekben adótartozásról is lehetett hallani, most pedig saját játékosa jelentette fel a klubot. A szerb kapus, Nenad Novakovics azt állítja, tavaly április óta nem kapott fizetést.

A játékos most a Borsnak beszélt arról, hogy feljelentette a debrecenieket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA).

A 2015 áprilisi sérülésem óta nem kaptam fizetést. Ezért a FIFA-hoz fordultam, az ügy pedig folyamatban van

- nyilatkozta a lapnak a játékos, aki csak táppénzt kap, teljes bért nem.

Pedig állítása szerint már tökéletes állapotban van, védhetne is. Debrecenben azonban korábban azt mondták, Novakovics soha többé nem lesz futballra alkalmas állapotban.

Tavaly áprilisban komoly műtéten esett át. Azóta sem tudott megfelelő állapotba kerülni, úgy tudom, jelenleg még futni sem képes

- nyilatkozta Róka Géza klubigazgató.

A labdarúgók érdekképviseleteként működő HLSZ a kapusnak ad igazat, szerintük sérülés esetén sem elég a táppénz.

A klub közleménye szerint a DVSC 2012-ben 18 millió forinttal járult hozzá a kapus németországi kezeléséhez. Tavaly 15 milliót ajánlottak fel neki, ő azonban többet akart.

Debrecenben jelenleg a FIFA döntésére várnak. Már tényleg nem az okozza a legnagyobb problémát, hogy a Tankcsapda letiltatta a rendezvényekről a Loki-indulót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?