OLDALVONAL

Új szépségek a lelátón, dögös hölgyekkel rajtol az angol foci

Elkezdődött a világ egyik legnépszerûbb bajnoki sorozata, az angol labdarúgó Premier League.
  • Szerző: mv

Ha kizárólag a pályán történtekre fókuszálunk, akkor a pénteken elkezdődött angol első osztályú labdarúgó-bajnokság alighanem ismét a Manchester City és a Liverpool versenyfutását hozza.

Ha viszont a lelátón nézelődünk, akkor a többi csapat is felveszi a versenyt a fenti két gárdával. Ráadásul számos klub új szépségekkel "támad", íme néhány olyan játékos párja, akik először tűnnek fel a Premier League-ben.

Nif Brascia

Az Everton 29 millió fontért szerződtette Moise Keant, aki szemrevaló barátnőjét, Nif Brasciát is hozza magával.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 (@nifbrascia) által megosztott bejegyzés,

Az Olaszországban született thaiföldi lány komoly figyelmet kelt majd a lelátón: egyrészt lélegzetelállító szépség, másrészt pedig kitűnő thai bokszos, több mint 50 meccsen át maradt veretlen.

Ria Hughes

A Manchester United új szerzeménye, Daniel James egy fitnesz modell mellett éli a mindennapjait. Ria Hughes aktívan sportol, és életmódtanácsokkal látja el követőit. Alighanem az Old Trafford Stadionban is nagy sikere lesz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel James (@daniel_james97) által megosztott bejegyzés,

 

María Sánchez Del Moral

Az Arsenal kölcsönjátékosa, Dani Ceballos egy tanárnővel érkezik Londonba. Barátnője, María Sánchez Del Moral ráadásul nem csak okos, hanem igazán szemrevaló is. Nem véletlen, hogy a tanítás mellett modellként is foglalkoztatják.

Lisa Goncalves

Marco Silva eddig kölcsönben játszott az Evertonnál, azonban a liverpooli klub most végleg szerződtette. Ez azt jelenti, hogy szépséges párjának, Lisa Goncalvesnek is arrafelé kell munkát találnia, a hölgy fogorvosi asszisztensként dolgozik.

Laura Hilven

A belga Leandro Trossardért 18 millió fontot fizetett a Brighton. A remek csatárral tart felesége, Laura Hilven is. A hölgy modellként dolgozik, bár mostanában leginkább a közös gyermekük köti le az idejét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?