OLDALVONAL

Tusup csapata nem maradhatott a Duna Arénában, tóban edz az úszója

Csak egy napra fogadták be az amerikai edzőt és Szilágyi Liliánát ott, ahol Hosszú Katinka is készül. Uszodáról uszodára vándorolnak.
  • Szerző: vav

Csütörtökön a Duna Arénában, pénteken azonban már az FTC Népligeti Uszodájában tűnt fel Shane Tusup – tudta meg a Blikk. A lap szerint ez is bizonyítja, hogy a Hosszú Katinkától viharos körülmények között elvált trénert nem látták szívesen a világsztárunk által használt létesítményben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup
Fotó: Szabolcs László

Az amerikai edző és a tokiói olimpiára készülő tanítványa, Szilágyi Liliána a jelek szerint egyelőre örül, ha a kialakult helyzetben valahol edzéslehetőséget kap. Mióta a koronavírus-járvány miatt bezárták az általuk használt egri uszodát, a Duna Aréna előtt Budapesten dolgoztak a Tüske, valamint a Komjádi uszodában is.

Right now in the world there are way more important things going on, but it was amazing surprise to both @lilianaszilagyi and myself to get the opportunity that we could go and swim at the Duna Arena this morning. Special thank you to everyone involved in allowing us in here. While I fully promote staying at home, I won’t lie it was simply amazing to get to forget about the rest of the chaos taking place and just fully engage your mind into the sport you know and love. 🦁

A Blikk információja szerint a szervezés alatt álló karanténosított edzőtáborban is részt vehetnek majd, de a most történtek alapján „továbbra sem fér meg 'egy fedél alatt' a korábbi álompár, vagyis Tusup és Hosszú”.

Tusup brazil és lengyel tanítványai már hazautaztak, utóbbi, a 800 gyorson vb-ezüstérmes Wojciech Wojdak az Instagramon közzétett videója alapján egy kis tóban volt kénytelen edzeni.

Tak trenuje wicemistrz świata gdy baseny zostały czasowo zamknięte. 🇵🇱 #walka #tokio2020

„Így edz a világ második legjobbja, ha ideiglenesen bezárták az uszodákat”

- ironizált a magyar úszóknál is nehezebb helyzetbe került Wojdak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?