OLDALVONAL

Tragédia, szülinapos magyar focista halt meg a szörnyű balesetben

Meccs helyett gyerytagyújtással egybekötött megemlékeztést tartottak a futballpályán.
  • Szerző: vav

Szomorú részletek derültek ki arról a halálos közúti balesetről, amelyről a %% már beszámolt.  A Békés Megyei Hírlap értesülése szerint egy 23 éves amatőr focista vesztette életét Orosháza külterületén, amikor vasárnap éjjel az útról lesodródó autó jelzőtáblának és villanyoszlopnak ütközött.

Az árkon is átrepült autó négy utasa közül a kórházban belehalt súlyos sérüléseibe Sári Márk, akit a Végegyházi Sportegyesület is gyászol. Az MLSZ adatbankjából kiderül: a fiatalember hétfőn ünnepelte volna a 24. születésnapját.

Gyászol a Végegyházi Sportegyesület. Tragikus hirtelenséggel elhunyt egyesületünk kiváló, csupa szív játékosa, SÁRI MÁ...

Közzétette: Végegyházi Sportegyesület – 2017. április 16.

"Tragikus hirtelenséggel elhunyt egyesületünk kiváló, csupa szív játékosa, SÁRI MÁRK. Osztozunk a család mély fájdalmában és ezúton kívánunk őszinte részvétet"

- írta Facebook-oldalán a klub, amely a megyei harmadosztályban vasárnap délutánra tervezett, Magyarbánhegyes elleni meccsét is elhalasztotta a tragédia miatt.

A végegyházi csapat és szurkolói ehelyett gyertyagyújtással összekötött megemlékezést tartottak; a gyászoló édesapa megkapta fia futballmezét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?