OLDALVONAL

Kölyökkutyák mentése közben halt szörnyet a sztársportoló felesége

Iszonyú tragédiára derült fény a cseh hokibajnokság döntője után. A győztes csapatkapitány könnyezve ünnepelt. Párja alatt beszakadt a tó jege.
  • Szerző: Ripost

Harmadik bajnoki címét nyerte meg az Ocelári Trinec a cseh férfi jégkorong-bajnokságban. A csapatkapitány Petr Vrána számára különösen érzelemdús volt a díjátadás. Nála az öröm sem feledtethette azt a mérhetetlen bánatot, amit imádott felesége tragédiája okozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vrána a hokiba menekült a fájdalma elől

Vrána a hokiba menekült a fájdalma elől
Fotó: Instagram

A 35 éves kanadai asszony, Lindsey márciusban, nem sokkal a rájátszás kezdete előtt hunyt el egy borzalmas baleset következtében – derül ki a Blick cikkéből. A fiatal anyuka óvatlanul rámerészkedett egy sziléziai víztározó túl vékony jegére, hogy kihozza róla a kölyökkutyáit. Miután beszakadt a jég alatta, a nő a hideg vízbe esett, már nem tudták időben kimenteni. Csak egy órával később találták meg a holttestét.

Vrána és élete párja 17 éve, tinikorukban jöttek össze, amikor a hokis Kanadában légióskodott. Felesége elvesztése után, az utóbbi hetekben a sportba menekül fájdalma elől. Most a hatéves kisfiuk, Leo is ott volt a Liberec elleni bajnokavatáson (4-1), amely után apja zokogva vette át a trófeát az aranyszínű konfettizáporban.

A fenti képen a legmeghatóbb pillanatok láthatóak: a gyászoló sportoló a fia nyakába akasztotta a bajnoknak járó aranyérmet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?