OLDALVONAL

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup

Az amerikai nagy ívben tesz arra, mi történik Hosszú Katinkával, vagy klubjukkal. Az úszónő férje felelős a szakmai munkáért, de hónapok óta rá se néz a gyerekekre.
  • Szerző: SK

A házasságukat nem akarja megmenteni, de közös klubjukért dolgozna együtt Hosszú Katinka Shane Tusuppal. Az Iron Aquatics egyesületet ketten alapították, gyerekek százai iratkoztak be, hogy az olimpiai bajnok módszerei szerint tanuljanak. Erre fel Tusup jelenleg Amerikában henyél a nálunk megkeresett százmilliókkal, még Katinka telefonjaira sem válaszol.

Úgy tudjuk, a sértett amerikai férj három hónapja rá se nézett a gyerekekre, munkatársai vezetik az edzéseket. Katinka pedig egyedül próbál magyarázkodni a szülőknek, akik joggal dühösek: nem ezért választották az Iron Aquaticset…
Úgy tudjuk, Katinkának egyelőre sikerült megnyugtatni a hozzátartozókat, akik még türelmesek. De azt maga az úszónő is elismerte: ő jelenleg saját karrierjével foglalkozik, az oktatás Tusup feladata lenne. Ebben a felállásban együtt tudna dolgozni az amerikaival, aki azonban jelenleg elérhetetlen.

Pedig korábban napi 12 órát töltött az uszodában, s maga is elismerte, ezt a munkát csak így lehet végezni. Ehhez képest Magyarországon két hónapja nem látták, ha minden igaz, kaliforniai lakhelyén pihen, s nem kizárt, kárörvendően nézi, hogyan semmisülhet meg Katinkával közös klubjuk.

Hogyan tehetné még jobban tönkre feleségét?!
 

És ezeket olvastad már?