OLDALVONAL

Tizenötezer forintért nézhetik a leégett kedvenceket a szurkolók

A címvédő Szeged hatalmas vereségbe (35-24) szaladt bele a Veszprém ellen a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén. A szegedi visszavágón így szinte esélytelen az együttes. A szurkolók viszont már megvásároltak a csillagászati áron adott jegyek nagy részét.
  • Szerző: ST

Kevés sportesemény van Magyarországon, amelyre 15 ezer forint a belépő. A Szeged-Veszprém bajnoki döntő visszavágójára azonban ezen az áron kezdték el árulni a jegyeket a csütörtöki döntő előtti napon. A 3200 ülőhellyel rendelkező arénában általában hamar elkapkodják a tiketteket a Bajnokok Ligája és a Veszprém elleni meccsekre, most is jól fogytak a jegyek.

Brutális jegyárak az állóhelyeken is

Ezúttal azonban az járt jól, aki megvárta a finálé első felvonását, hiszen a 11 gólos vereség után már kétszer is meggondolják a drukkerek, hogy kiadjanak-e 15 ezer forintot egy lényegében tét nélküli visszavágóért. Ráadásul a klub az állóhelyekre is 9 ezer forintért értékesített belépőket. Ellenben aki már megvásárolta, az biztosan kimegy a meccsre, hiszen 15 ezer forintot senki nem dobna ki a kukába. A szurkolók a vereség után a jegyárak miatt támadták a klubot Facebookon.

Ilyen teljesítmény után ingyen kellene adnotok a jegyet, nem pedig 15 ezerért

– írja az egyik drukker.

Mások egyenesen azt javasolják, hogy a játékosok és a klub vezetői fizessék vissza azoknak a jegy árát, akik már megvásárolták. Az egyik csalódott szurkoló pedig lehúzna egy nullát az árból, bár a kommentek alapján valakinek már ingyen sem kellene a biléta.

A Szeged az idei szezonban egyébként már háromszor is legyőzte a Veszprémet, így azért arra van esély, hogy nyertes meccset lássanak a kilátogató drukkerek. A tizenegy gólos hátrányt azonban szinte lehetetlennek tűnik ledolgozni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?