OLDALVONAL

Szülőszobába rohan az olimpiáról az éremesélyes magyar sztár

Nem csak Tokióban vár nagy feladat Lőrincz Viktorra, augusztusban megváltozik az egész élete. Jól kicentizték a programot.
  • Szerző: ripost

Kislánya születik Európa-bajnok, vb-ezüstérmes kötöttfogású birkózónknak, Lőrincz Viktornak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A 29 éves klasszis feleségével, Viviennel az első gyermeküket várják. Sportolónk a nyári tokiói olimpiáról egyenesen a szülőszobára siethet, hiszen – ha minden a tervek szerint alakul – a baba augusztus 12-én jön a világra, míg Lőrincz előző nap érkezik haza az ötkarikás játékokról.

„Nagyon necces lesz! De szeretném, ha megvárna. Én negyedikén, ötödikén lépek szőnyegre, így ha esetleg úgy dönt a pici, hogy hamarabb jön, akkor verseny után megpróbálok hazajönni valahogy”

– mondta a Borsnak a birkózó, akinek elmondása szerint extra motivációt jelent majd, hogy hazatérve érmet akaszthasson a gyermeke nyakába.

Lőrinczék tudatosan készültek a gyerekvállalásra, de nem számítottak rá, hogy ilyen gyorsan összejön.

„Edzőtáborból mentem haza, amikor a fürdőszobatükrön egy pár babacipő és egy cumi fogadott. Leírhatatlan érzés volt!”

– árulta el a fiatalabb Lőrincz fivér, aki világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes bátyjától, Lőrincz Tamástól nem csak birkózásban számíthat jó tanácsokra, hiszen ő már kétgyermekes, rutinos apuka.

„Tomitól mindenképpen szeretnék egy-két tanácsot kérni, hiszen teljesen megváltozik majd az életem. Vivi is babázgat a tesóméknál, a barátainknál, szóval gyakorol a feladatra”

– mondta Lőrincz Viktor a Borsnak.

És ezeket olvastad már?