OLDALVONAL

Sztárklub csábítja Rebrovot a Fradi kispadjáról

Török sajtóértesülés szerint a 19-szeres bajnokcsapat edzőjelöltje az ukrán szakember. Felmérik, mozdítható-e a magyar bajnoktól.
  • Szerző: vav

A Ferencváros labdarúgóinak ukrán trénere, Szergej Rebrov is jelölt a Fenerbahce vezetőedzői posztjára – szúrta ki a török fotospor.com értesülését a csakfoci.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A török lap szerint a 19-szeres bajnokcsapatnál felmerült a nemrég a Dinamo Zagrebtől távozó Nenad Bjelica, a korábban a Napolinál, az Internél, a Watfordnál és a Torinónál is dolgozó Walter Mazzari, valamint a legutóbb a Sportingnál dolgozó Silas is. A török klub elnöke, Ali Koc azonban az előző három jelölt egyikét sem tartja megfelelő választásnak. Így került képbe Rebrov, akit állítólag az elnökhöz közelálló játékosügynök, Ömer Uzun javasolt. A menedzser most azt a feladatot kapta, hogy mérje fel Rebrov jelenlegi helyzetét a Ferencvárosnál.

A török együttestől március elején menesztették Ersun Yanal vezetőedzőt, a jelenleg a 7. helyen álló csapatot ideiglenesen az addigi másodedző, Zeki Murat Göle vette át.

És ezeket olvastad már?