OLDALVONAL

Szobalány tartotta rettegésben az egyik legnagyobb teniszcsillagot

A versenyek alatt betört a hotelszobájába, amíg aludt az ágyában. Ha már sikerült bejutnia, akkor a tettek mezejére lépett.
  • Szerző: HBK

Eléggé meghökkentő dolgot árult el Andy Murray: a skót teniszező a legutóbbi interjúi egyikében elmesélte, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha át kellett élnie az egyik szurkolója miatt.

„Az egyik tornán éppen aludtam a hotelben, amikor bejött az egyik szobalány a szobába, leült az ágyamhoz, és elkezdte simogatni a karomat. Ezt reggel hétig csinálta, amikor még mindig aludtam. Aztán a rotterdami és a barcelonai tornán is felbukkant ez a szobalány. Nem tudom, hogy ez bevett dolog-e a szurkolóknál, de ez kicsit extrémnek tűnik, mindenesetre megtörtént velem.”

Az interjú során többek közt azt is megkérdezték a háromszoros Grand Slam-bajnoktól, hogy mit vett elsőként a teniszből megkeresett pénzéből, amire azt válaszolta, hogy egy lakást Londonban, illetve egy Range Rovert, amit nem is vezethetett, mert 22 éves koráig nem sikerült jogsit szereznie. Szerencséjére a felesége (akkor még barátnője) kisegítette, aki után egyébként Halle Berry amerikai színésznő tartja a világ legszebb emberének.

És ezeket olvastad már?