OLDALVONAL

Szlovák-magyar: meglepetés vár a mieinkre Nagyszombaton

Erre a hírre nem számítottunk. Hetek óta árulják a jegyeket az első Eb-selejtezőre, de...
  • Szerző: vav

Még mindig majdnem 7000 jegy vár gazdára a hazai szektorokba a jövő csütörtöki Szlovákia-Magyarország válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt - jelentette a Nemzeti Sport. Pedig az árusítás már hetekkel ezelőtt megkezdődött.

A lap kiemeli: itthon általában gyorsan, javarészt elővételben elkapkodják a szurkolók a belépőket. Kiváltképp akkor, ha valamelyik szomszédos ország csapata a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele. Szurkolóink a Szlovákia elleni idegenbeli mérkőzésre pár óra alatt megvettek minden jegyet a vendégszektorba. A jövő vasárnapi, Magyarország–Horvátország Eb-selejtezőre is néhány nap alatt elfogytak a belépők.

Ehhez képest meglepő, hogy a szlovákoknál a 19 200 belépőjegyből eddig csak 12 500-at (abból is mintegy 2 ezret a magyar szurkolóknak) adtak el a mieink elleni hazai találkozójukra. Várhatóan a felvidéki magyarok is nagy számban látogatnak ki a mérkőzésre, így valószínűleg nem kell attól tartani, hogy a szlovák szurkolók elnyomják a magyar tábor hangját. Jövő csütörtökig még bárki vásárolhat belépőjegyet, aki rendelkezik szlovákiai lakcímmel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?