OLDALVONAL

Szívszorító tragédia, csak 12 napot élt a magyar kézilabdázó kisfia

Tóth Tímea kisfia súlyos betegen jött a világra. Lacika mindössze 12 napot élt.
  • Szerző: Ripost

Mindössze 12 nap adatott meg a volt válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea súlyos betegen született kisfiának. Lacika 12 napot élt, a legjobb orvosi és szülői gondoskodás dacára is örökre az angyalok közé költözött - írja a Nemzeti Sport.

A hírt Tímea is megerősítette saját Facebook-oldalán, ahol egyúttal köszönetet is mondott a kórház dolgozóinak és mindazoknak, akik ezekben a nehéz percekben mellettük álltak, illetve állnak.

„Szeretném ezúton is megköszönni, hogy ennyien velünk voltatok ebben a nehéz időszakban! Fantasztikus volt az az erő, amit tőletek kaptunk.... Lacika gyógyítani érkezett hozzánk, és ha nem születik meg, én is veszélyben lettem volna! A küldetését beteljesítette, egy csoda volt mindenki számára a kórházban is! Rettenetesen ragaszkodott hozzá mindenki, ápolók, orvosok egyaránt... Mindenki küzdött érte! Tizenkét nap csoda volt nekünk szülőknek! Szeretet, boldogság, szerelem járta át a szívünket, amikor hárman lehettünk! Köszönjük kisfiam! Megmutattad nekünk, milyen csodálatos érzés szülőnek lenni! KÖSZÖNJÜK a 12 napot!”

A kicsinél keringési zavarok léptek fel és idő előtt, 25 hetes korában császárral hozták világra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?