OLDALVONAL

Szilágyi Áron kalandos kapcsolatban él tiniszerelmével

Tinédzserként szerettek egymásba Bettivel, majd az olimpia évekre elválasztotta őket. Most férj-feleségként is csak nagy ritkán találkozhatnak.
  • Szerző: Ripost

Sportágának köszönheti élete párját Szilágyi Áron, de majdnem örökre szét is szakította őket – olvasható a Metropol napilap hétfői számában az immár háromszoros egyéni olimpiai bajnok magyar kardvívóról.

Szilágyi Áron hibátlanul vívott
Fotó: MTI

Betti már a tokiói játékok előtt megjelent „Egy mindenkiért”-dokumentumfilmben előre megmondta, hogy a férje sorozatban a harmadik olimpiáján is győzni fog. Ennek ellenére nem mindig csak örömöt okoztak nekik az ötkarikás játékok.

Csak 2017 nyarán házasodtak össze, noha vívótársakként jó pár évvel korábban egymásba szerettek. Akkoriban még mindketten tizenévesek voltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aron Szilagyi (@szilagyi_aron) által megosztott bejegyzés

Ha érdekel, mi szólt közbe a szerelmük hajnalán, mi tette tönkre majdnem véglegesen a kapcsolatukat, hogy házasságuk ellenére miért látják egymást havonta csak pár napon, és mi az a gyerekkorában gyökerező dolog, ami máig segíti Szilágyi Áront az élsportban, a Metropolból megtudod. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?