OLDALVONAL

Szexi bombázók szurkolnak a hokisoknak

Párkapcsolataik legalább olyan hatást gyakorolhatnak a magyar hokisok teljesítményére, mint a kőkemény edzések vagy a megfelelő taktika.
  • Szerző: mv

Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő - tartja a mondás, és ez a magyar jégkorong-válogatott tagjaira is igaz.

 

Hokisaink hét nap alatt öt meccset játszanak a budapesti divízió I/A-s világbajnokságon, és szerelmük közelsége bizony elengedhetetlen.

A magyar válogatott vasárnap,Kazahsztánnal, hétfőn pedig Olaszországgal játszott a vb-n, és a Papp László Budapest Sportaréna lelátóján ott ültek a játékosok feleségei és barátnői. Közülük többen is a közösségi oldalakon dokumentálták a történteket, fotókat osztottak meg a találkozóról.

Sofron István párja, a népszerű műsorvezetőnő, Aryee Claudia Dedei először a csarnokból jelentkezett be, majd a meccs után már szerelme karjaiból posztolt képet.

Eközben a kapus Vay Ádám kedvese, Schreier Anita nemzeti színekben szurkolt ment a meccsre, piros-fehér-zöldben pompázott az arca.

Sofron a világbajnokság kezdete előtt a Nemzeti Sportnak elárulta, nagyon sokat jelent neki kedvese támogatása:

"Voltak kesze-kusza pillanatai az életünknek, de ő mindvégig ott volt mellettem, támaszt adott, biztatott, hitt bennem. Hálás vagyok neki, hiszen gyakorlatilag mindent feladott az én karrieremért."

A magyar válogatott a folytatásban szerdán Szlovénia, csütörtökön Lengyelország, szombaton pedig Nagy-Britannia ellen játszik. Két mérkőzés után egy győzelemmel és egy vereséggel állunk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?