OLDALVONAL

Szédületes álomesküvőre készül Nadal, kiderültek a részletek

Különleges lesz a helyszín is. Spanyolország legdrágább épületében, világsztárok hada előtt nősül a teniszlegenda.
  • Szerző: vav

Mintegy ötszáz vendéggel, a 125 millió euróra (42 milliárd forint) becsült La Fortaleza (Az erőd) épületegyüttesében veszi feleségül szerelmét, Xisca Perellót a világhírű teniszező, Rafael Nadal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

14 éve alkotnak egy pártFotó: Profimedia

Az álomesküvőt október 19-én rendezik a mesébe illő mallorcai ingatlanban. Az álompár 14 évnyi kapcsolatát emeli új szintre a házasságkötéssel. Megadják a módját: a Fortalezába egyszerű földi halandó csak ritkán juthat be. A 87 ezer négyzetméteres erőd Lord James Lupton magántulajdona, s bár műemlékként néha köteles beengedni látogatókat, a lehető legszigorúbb szabályokkal.

Fotó: Twitter

Az épület csak egyetlen magánkézben lévő úton közelíthető meg, no meg a helikopter-leszállóján át. A VIP-rendezvények vendégeit, illetve a gyakori filmfelvételek stábtagjait áthatolhatatlan vaskapu, magas falak, szögesdrót és kamerarendszer védi a kíváncsiskodóktól. 17 vendégszoba, két úszómedence tartozik hozzá.

Nadal lagzijára sajtóhírek szerint hivatalos a spanyol királyi család több tagja, a nagy rivális Roger Federer, a popsztár Enrique Iglesias, a kosárlegenda Pau Gasol, valamint a teniszező kedvenc csapata, a Real Madrid jelenlegi és korábbi futballcsillagai (köztük például Cristiano Ronaldo).

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?