OLDALVONAL

Szaftos hálószobatitkok: ilyen Usain Bolt férfiassága!

Ágyba bújt a világ leggyorsabb emberével Jady Duarte. Lerántotta a gatyát Usain Boltról, majd részletesen beszámolt az együttlétről...
címkék:
  • Szerző: MV

További részletekkel szolgált a Usain Bolttal eltöltött randijáról Jady Duarte, aki vasárnap egy riói bárban jött össze a kilencszeres olimpiai bajnokkal - írta a Mirror. A 20 éves hölgy elmondta, a barátaival mulatott az All In nevű klubban, és először nem ismerte fel a jamaicai futót.

A közelünkbe jött, hirtelen lekapta a pólóját, és megmutatta a kockás hasát.

Még soha nem láttam ehhez foghatót, meg kellett érintenem."

Ezután Bolt a biztonsági emberén keresztül megkérte a lányt, hogy csatlakozzon hozzá. Jady először nemet mondott, de később mégis találkoztak.

"Taxira vártunk, amikor rám mosolygott, és beállt abba a híres győzelmi pózba. Ekkor ismertem fel, oda mentem hozzá, behúzott a taxiba és azonnal megcsókolt."

Jady szerint egész úton csókolóztak, ráadásul ő nem beszél angolul, ezért Bolt végig a Google fordítót használta. A jamaicai futó a szigorú biztonsági szolgálat ellenére becsempészte a lányt az olimpiai faluba, ahol a szobába érve Jady zuhanyozni ment, a futó pedig zenéről gondoskodott, Rihannát hallgattak.

"Szenvedélyes együttlét volt, felfaltuk egymást.

Boltnak tényleg szenzációs a teste, de a férfiasságáról ezt nem mondhatom el. Csak átlagos.

Jady azt is elárulta, hogy nagyjából két és félórát töltöttek együtt, ezalatt kétszer szexeltek, és a második után készítette az ismert fotókat. Bolt száz eurót adott neki a taxira, és megígérte a lánynak, hogy a paralimpia alatt is találkozni fognak.

"Tényleg azt hittem, hogy valami elkezdődött köztünk, de most azt látom, hogy olyan gyorsan szedi fel a nőket, ahogy az aranyérmeit."

Húszéves kora ellenére Jady kétgyerekes anyuka, Rióban jól ismerik őt, hiszen egy néhai riói drogbáró özvegye. Usain Bolt pedig valóban falja nőket, a riói kaland után Londonban tíz nővel látták egy klubban. Sem ő, sem pedig a barátnője, Kasi Bennett nem reagált még hivatalosan a balhéra. Eredetileg az olimpiát követően tartották volna az eljegyzésüket...

címkék:
És ezeket olvastad már?