OLDALVONAL

Szabad a csók? A nők is elférnek a luxushotelben

Luxusban készülnek meccseikre focistáink az Eb-n. Dzsudzsák Balázsék a francia Riviéra közelében szállnak meg, s akár a szeretteiket is fogadhatják.
  • Szerző: aka

A szállás már elsőosztályú, vajon a csapat is az lesz? A délkelet-franciaországi ötcsillagos hotelben, a Terre Blanche-ban lesz a magyar labdarúgó-válogatott bázisa a nyári Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség elnöksége szerint „rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolni” a lakhelyért.

Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, mégis közel van az utazások szempontjából fontos tengerparti repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához

- írta az MLSZ a Cannes-tól és Saint-Tropez-tól is csak néhány kilométerre fekvő helyről.

A festői helyen, Monaco területénél is nagyobb, 266 hektáros birtokon található kastély 1999-ig, két évtizeden át Sean Connery brit színészé volt. Most a Bundesliga-csapat Hoffenheim mecénása, Dietmar Hopp a tulajdonos, ő alakította ki a paradicsomot nemzetközi golfversenyekre is alkalmas pályákkal, teniszcentrummal, focipályával, négy étteremmel, és a domboldalban álló egy-kétszintes luxusvillákban 110 lakosztállyal.

A magyar csapat információnk szerint nem ez utóbbiakban, hanem sima szobákban lakik majd.

A szállodában vannak lakosztályok, de a szövetség nem ezeket választotta a keret számára

- mondta a %%-nak Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke.

Tőle azt is megkérdeztük, vajon hosszabb-rövidebb időre a barátnők, feleségek csatlakozhatnak-e a csapathoz. Hely számukra is lenne, mivel egy angol beszámoló és a fényképek szerint széles, kétszemélyes ágyak vannak a szobákban.

A szövetség egyelőre nem foglalkozott ezzel a kérdéssel, de nem kizárt, hogy lesznek majd szabad programok, amikor a családtagok is meglátogathatják Bernd Storck legénységét.

A kiszolgálásra egyébként semmilyen panasz nem lehet a Tourette városához tartozó központban. A CNN Money-magazinja néhány éve a világ 5. álomüdülőhelyének választotta a zavarba ejtően kedves személyzetéről is híres Terre Blanche-t.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?