OLDALVONAL

Suárez megint harapni fog?

Mindig nagy esemény a Bajnokok Ligája döntője, de ezúttal külön pikantériája lesz. Luis Suárez találkozni fog két régi ellenségével. Akiket jól megharapott!
  • Szerző: Ripost

Június 6-án Berlinben a Barcelona és a Juventus fog megmérkőzni a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeájáért. Több szempontból is érdekesnek ígérkezik az összecsapás, de abban biztosak lehetünk, a kezdés előtti kézfogásoknál minden szem Luis Suárezre fog szegeződni. Tudniillik a Barca játékosa korábban két torinói sztárral, Patrice Evrával és Giorgio Chiellinivel is komoly összetűzésbe keveredett.

Suárez még az FC Liverpool tagjaként egy Manchester United elleni mérkőzésen folyamatosan szidta Evrát. A francia hátvéd a meccs után elmondta, az uruguayi csatár egész meccsen rasszista megjegyzésekkel illette, folyamatosan négerezte őt. Suárezt ezért 40 ezer fontra (16 millió forint) megbüntették és kilenc mérkőzésről eltiltották.

Tavaly a brazíliai világbajnokságon, az Uruguay-Olaszország mérkőzésen Suárez megharapta Chiellini vállát. Karrierje során harmadszor harapott meg valakit, ezért négy hónapig nem játszhatott. Az olasz védő később megbocsátott a dél-amerikainak.

Szóval tényleg érdemes lesz nézni a berlini kézfogásokat. Jó felvezetést adhat a BL-döntőnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?