OLDALVONAL

Storck rossz hírt hozott Gera Zoltánról

Ma bejelentette a magyar szövetségi kapitány, hogy mely játékosokra számít az andorrai és svéd meccsen. Lehet, hogy a Fradi játékosa nem lép pályára.
  • Szerző: acf

Egy nappal az Andorra elleni világbajnoki selejtező előtt sajtótájékoztatót tartott Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

"Gera Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, az ő játéka kérdéses, talán a mai gyakorlás után kiderül, tudja-e vállalni a szereplést."

A német szakember azt is elmondta, hogy ugyan ezúttal több fiatal játékos is a keretben van, ők elsősorban kedden, a svédek elleni barátságos mérkőzésen juthatnak szóhoz, Andorrával szemben az alapcsapatát küldi pályára.

Sokan aggódnak a rossz időjárás miatt, de Storck szerint nem lesz felázott a pálya, ugyanakkor nedves talajon gyorsabb a labda, így játékosainak többet kell majd mozogniuk.

A magyarok három forduló után négy ponttal a harmadik helyen állnak a csoportban Svájc és Portugália mögött. A Magyarország-Andorra találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

És ezeket olvastad már?