OLDALVONAL

Sokatmondó üzenet: Tusup már nyilvánosan sem vállalja a tetkóit

Az amerikai hosszú idő után mutatta meg magát a nagyvilágnak, a Hosszú Katinkára emlékeztető testvarrásai viszont rejtve maradtak.
  • Szerző: RIPOST

A héten jelentette be Shane Tusup, hogy profi golfkarrierbe kezd. Csütörtökön aztán hosszú idő után saját magáról is feltöltött egy képet, ügyelve arra, hogy egyetlen olyan tetoválása se látszódjon, ami Hosszú Katinkához köti.

Tusupnak a jobb vállára Katinka neve, a balra pedig az esküvőjük dátuma került fel. Emellett az amerikai bal és jobb alkarján Hosszú egy-egy világrekordja díszeleg. Bal bicepszére pedig exneje beceneve, az Iron Lady is felkerült.

Miután az egykori álompár kapcsolata tavaly májusban végleg zátonyra futott, Tusup a hírek szerint eldöntötte, hogy minden olyan tetoválást eltávolít a testéről, ami Katinkához köti. Ez azonban nem lesz olyan egyszerű.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The journey of a thousand miles begins with one step.” ~ Lao Tzu

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

„Ez igen fájdalmas művelet lehet. A jelenlegi eltávolítási technikák nincsenek azonos szinten a jelenlegi tetoválási technikákkal”nyilatkozta korábban Pongor Sándor Tusup tetoválásai kapcsán.

A tetoválóművész elmondta, hogy a tetoválások elhalványítását javasolná lézeres eljárással, ezt követően lehet készíteni egy újat, amely elfedi a régit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?