OLDALVONAL

Sok a hiányzó a válogatottnál, mi lesz így a románok ellen?

Kulcsembereket nélkülöz a magyar fociválogatott, de nem csak ez a baj. Rossz előjelek sora, alig egy hónappal a fontos meccs előtt.
  • Szerző: Sz. Z.

Harmincnégy nap! Ennyi választja el a magyar labdarúgó-válogatottat az év egyik legfontosabb meccsétől. Szeptember 4-én a románokat fogadjuk Eb-selejtezőn, a teltház tuti a Fradi stadionjában. Mégis sok hiányzó lesz, túlzás lenne azt állítani, hogy idilli lenne a helyzet. Sőt...

Kapitánykérdés

Az ország kedvenc szövetségi kapitánya, Dárdai Pál legjobb esetben is csak a lelátón szurkolhat.

A Hertha Berlin "letiltotta" edzőjét a magyarokról, így már az utód, Bernd Storck irányítja a mieinket. Anélkül, hogy leszólnánk a német szakembert, kijelenthetjük, Dárdai habitusa pokolian hiányzik majd.

Csapat nélkül nem megy

Több alapember is klubkeresés közben készül az összecsapásra. Dzsudzsák Balázs kálváriájából lassan szappanoperát írnak, félő, ha marad Moszkvában, akkor a kispadról érkezik.

Szalai Ádám is útkeresés közben van, csakúgy mint Tőzsér Dániel. Kérdés, hogy tudnak így optimális formában maradni?

Hazai hiányzók

Az eltiltott Gera Zoltán nagyon hiányzik majd a középpályáról.

Juhász Roland szereplése kérdéses, ő a BATE elleni BL-selejtezőn sérült meg, a jóslatok többhetes kihagyásról szólnak. 34 nappal a meccs előtt ez több mint aggasztó.

Ki fog szurkolni?

Van a válogatottnak egy 2-3 ezer fős szurkolótábora, keménymagja, ők azok, akik elvileg mindenhova elkísérik a csapatot. Sajnos ők bojkottálják a románok elleni összecsapást.

Nélkülük a hangulat sem lesz igazi. A %% úgy érzi, hiába lesz teltház, ez nem jelent automatikusan pokoli hangulatot. Erre példa a görögök elleni márciusi selejtező, melyen hiába volt 20 ezer ember a Fradi-pályán, a szurkolás hiányzott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?